Održana 38. redovna sjednica Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje

Dana 08. ožujka 2021. godine s početkom u 17,30 sati započela 38. redovna sjednica (e-sjednica) Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje. Na sjednici je prisustvovalo i glasalo 15 od 17 vijećnika. Vijećnici su imali mogućnost sudjelovati u raspravi prema svim točkama Dnevnog reda (uključujući i postavljanje pitanja na aktualnom atu) od 17,30 do 18,30 sati, a potom je uslijedilo glasanje zaključno do 19,00 sati putem e-maila na obrascu koji je dostavljen svim vijećnicima uz materijale.
Dnevni red sadržavao je 2 točke. Verifikacija Zapisnika s 37. redovne sjednice Gradskog vijeća prihvaćena je jednoglasno. U sklopu rasprave vijećnici su održali i kraći aktualni sat koji se ponajviše doticao komunalne problematike.

Za prijedlog Odluke o raspolaganju nekretninama označenim kao k.č.br. 965 i k.č.br. 966, sve k.o. Kerestinec raspisivanjem Javnog natječaja za osnivanje prava građenja gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec istaknuo je kako Gradskom vijeću podnosi na razmatranje i usvajanje navedeni prijedlog raspisivanjem Javnog natječaja za osnivanje prava građenja u svrhu izgradnje proizvodno i razvojno-istraživačkog kampusa na rok od 69 godina od dana sklapanja ugovora o pravu građenja. Početni iznos godišnje naknade za pravo građenja na predmetnim nekretninama utvrdio bi se u iznosu 0,10 kn/m2.

Zona proizvodno i razvojno-istraživačkog kampusa određena je kao jedinstvena cjelina za gradnju proizvodnog pogona i ispitnog laboratorija, istraživačkog i razvojnog centra, informacijsko-prezentacijskog i edukacijskog kompleksa s komplementarnim sadržajima za sve djelatnosti i sve korisnike i posjetitelje (uz nastavne prostore još i društvene prostorije, restorane, kafeterije, dormitorij za kraći boravak gostujućih edukatora i pohađatelja edukacije iz udaljenih odredišta i slično) te za urede, izložbeno-prodajne salone, trgovine, a moguće je smjestiti i manji hotel kapaciteta do 100 kreveta, restorane i slično.

Vijećnici Gradskog vijeća jednoglasno su prihvatili navedeni Prijedlog odluke te je 09.03.2021. godine na službenim Internet stranicama Grada Svete Nedelje objavljen Javni natječaj za osnivanje prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Svete Nedelje (https://grad-svetanedelja.hr/natjecaj/javni-natjecaj-za-osnivanje-prava-gradenja-na-nekretninama-u-vlasnistvu-grada-svete-nedelje/ )

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite