Isplata prigodnih jednokratnih naknada ,,Uskrsnica”

Od danas se vrši isplata prigodnih jednokratnih naknada „Uskrsnica“ umirovljenicima i nezaposlenim osobama, u iznosu od 250,00 kuna, prema sljedećim kriterijima:
1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.701 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).
Isplata se obavlja u razdoblju od 22.03. do 1.04. 2021. godine na lokacijama društvenih domova po naseljima (po mjesnim odborima) kako slijedi:
1. naselje Bestovje, 22. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
2. naselje Brezje, 23. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 24. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 25. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
5. naselje Novaki, 26. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
6. naselje Orešje, 29. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Trg lipa 30, Orešje
7. naselje Rakitje, 30. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
8. naselje Strmec, 31. ožujka od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 1. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
na adresi zgrade gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5, (prizemlje).
Mole se sugrađani da se pridržavaju svih propisanih mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, noseći zaštitne maske i držanja propisanog razmaka te ostalih mjera zaštite u svrhu sprječavanja širenja virusa.
Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec veljaču 2021. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču 2021. godine, a samo izuzetno, temeljem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Grad Sveta Nedelja zatražio je popis nezaposlenih osoba od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb, te će se isplata nezaposlenim osobama obavljati temeljem navedenog popisa.
Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Uskrsnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite