Održan svečani prijem najuspješniji učenika OŠ Sveta Nedelja, OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora te istaknute mlade glazbenice Marte Radeljak!

Danas je održan svečani prijem najuspješniji učenika OŠ Sveta Nedelja, OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora te istaknute mlade glazbenice Marte Radeljak. U Gradskoj vijećnici učenike, njihove mentore i ravnateljicu OŠ Sveta Nedelja dočekali su i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za uspjeh postignut u školskoj godini 2019./2020. s obzirom da su se državna natjecanja održala kasnije zbog epidemioloških razloga.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „U ovim izazovnim vremenima koja su pred svima nama, vi ste se nastavili s iznimnim trudom i zalaganjem te postigli vrhunske uspjehe. Na tome vam od srca čestitam. Ove nagrade znak su pažnje, ali i potvrda da pratimo vaše uspjehe. Kao što uvijek ističem, budite i dalje uporni, trudite se i zalažite, a uspjeh i nagrade u tom slučaju neće izostati. “ rekao je gradonačelnik Dario Zurovec. Također je istaknuo kako je s razlogom odabran ovaj dan za dodjelu Javnih priznanja jer je upravo danas 170. obljetnica osnutka i rada Osnovne škole Sveta Nedelja, te čestitao obljetnicu škole ravnateljici i svim djelatnicima.

Sukladno Odluci o dodjeli javnih priznanja Grada Svete, gradonačelnik i zamjenica uručili su 11 priznanja za najuspješnije učenike, 4 zahvalnica za njihove mentore te jedno priznanje uspješnoj glazbenici.

Priznanja su dodijeljena sljedećim učenicima OŠ Sveta Nedelja:
TOMI BRKOVIĆU za osvojeno 1. mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara, u kategoriji Graditeljstvo.
BOJANU KLASANU za osvojeno 2. mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara, u kategoriji Obrada materijala.
LUKI ŠABARIĆU za osvojeno 2. mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara, u kategoriji Elektrotehnika.
ROKU DOBOVIČNIKU za osvojeno 2. mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara, u kategoriji Elektronika.
JAKOVU BABIĆU za osvojeno 3. mjesto na 62. državnom natjecanju mladih tehničara, u kategoriji Strojarske konstrukcije
MAJI KARIĆ, VIKTORU GABRIŠI, MATEU JAJETIĆU, EMI ANI ESSERT i KATJI ŠKUNCA za sudjelovanje na 22. Državnoj smotri projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja. Učenicima su uz priznanja za postignuti uspjeh dodijeljene i novčane nagrade.

Zahvalnice Grada Svete Nedelje dodijeljene su:
MARJANCI HRĐUN, profesorici u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentorici učenika Tome Brkovića i mentorici učenika Bojana Klasana
VESNI ŠOIĆ, profesorici u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentorici učenika Luke Šabarića, mentorici učenika Roka Dobovičnika i mentorici učenika Jakova Babića.
SANDRI VUK, učiteljici razredne nastave – savjetnici u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentorici učenika 3. b razreda za sudjelovanje na 22. Državnoj smotri projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja.
Uz zahvalnice Grada Svete Nedelje mentorima je dodijeljena i novčana nagrada.

Priznanje za vrijedan uspjeh i novčana nagrada dodijeljeni su učenici OŠ Vladimir Deščak LANI ZAJEC za osvojeno 4. mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika za 7. razrede, a Zahvalnica i novčana nagrada MARI JULARIĆ, profesorici u Osnovnoj školi Vladimir Deščak i mentorici učenice Lane Zajec.

Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi i novčana nagrada dodijeljeni su MARTI RADELJAK za osvojenu 1. nagradu na 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe – Državno natjecanje komorni sastavi, u II. kategoriji za sastave od 6-9 članova, za koju je ostvarila i nagradu OSKAR ZNANJA dodijeljen za školsku godinu 2019./2020.

Učiteljica Sandra Vuk zahvalila se u ime nagrađenih i tom prilikom s učenicima predala prigodni znak pažnje gradonačelniku – knjižicu „Sjenica“ koju su izradili učenici na prijedlog gradonačelnika kojeg su upoznali prilikom posjete Gradskoj vijećnici.

Riječima zahvale pridružila se i ravnateljica OŠ Sveta Nedelja Anica Magdalenić, istaknuvši kako učenicima, ali mentorima ova priznanja puno znače. „Drago nam je da se njihov trud prati i nagrađuje. Također, jedno veliko hvala Gradu Sveta Nedelja, koji je uvijek ovdje za nas.“ Istaknula je ravnateljica Magdalenić.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite