Obilježen blagdan svetog Florijana

4. svibnja održan je prigodni svečani prijem vatrogasaca Grada Svete Nedelje kojim je i obilježen blagdan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca.

Predstavnike Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje i Dobrovoljnih vatrogasnih društava u Gradskoj vijećnici dočekali su gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Svete Nedelje Marija Hršak.

Na svečanom prijemu gradonačelnik je uručio priznanje za Vatrogasca godine za 2020. godinu. Ove godine proglašen je Josip Dejanović.

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec čestitao je Josipu na priznanju te je istaknuo: ,,Vatrogasna zajednica Svete Nedelje i naša dobrovoljna vatrogasna društva čuvari su života i imovine svih naših građana. Uz to su i važan dio naše tradicije i identiteta pa će u meni kao gradonačelniku uvijek imati partnera koji će maksimalno pomagati njihov rad”. Predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice zahvalili su Gradu Svetoj Nedelji na podršci koju pružaju vatrogascima.

Prigodne riječi i čestitke uputili su i ostali članovi Vatrogasne zajednice i Dobrovoljnih vatrogasnih društva s područja našeg grada. Nakon svečanog prijema, ispred Župe bl. Alojzija Stepinca uslijedilo je postrojavanje vatrogasaca, a zatim misno slavlje.

Vatrogastvo nije samo zanimanje, to je poziv! Naši vatrogasci spašavaju ljude i imovinu ugrožene požarom, ali pomažu i u drugim opasnostima.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite