JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ OD SUTRA PROMETUJE DO TERMINALA PODSUSED PREMA NOVOM VOZNOM REDU

Obavještavamo korisnike javnog gradskog besplatnog putničkog prijevoza kako će od utorka, 11. svibnja 2021. godine, svetonedeljski javni prijevoznik prometovati do okretišta u Podsusedu prema novom voznom redu koji je usklađen s drugim javnim prijevoznicima (ZET i HŽ).

Sukladno ishođenoj Suglasnosti za prelazak administrativne granice na područje Grada Zagreba, svetonedeljski besplatni javni unutar gradski prijevoz prometovati će preko Podsusedskog mosta, do okretišta u Podsusedu. Napominjemo, na stajalištu u Podsusedu na Samoborskoj cesti kod kbr.255, javni putnički prijevoz Grada Svete Nedelje vrši isključivo ukrcavanje i iskrcavanje putnika bez zadržavanja, a početno stajalište je i dalje ispod Podsusedskog mosta.

Novi vozni red dostupan je na službenim Internet stranicama Grada Svete Nedelje (https://grad-svetanedelja.hr/prometna-povezanost/besplatan-gradski-javni-prijevoz/), a džepni vozni red biti će dostupan kod vozača ili na javnim mjestima na području grada (TZ Grada Svete Nedelje, Gradska uprava, trgovine…)

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite