16. susret Dječjih vijećnika RH

Putem zoom aplikacije, održan je 16.susret Dječjih vijeća RH. Na susretu su sudjelovali i dječji vijećnici i vijećnice Svete Nedelje. U 1. dijelu susreta predstavljen je i projekt Dječjeg vijeća grada Svete Nedelje, “Sveta Nedelja u očima djeteta” između 7 prijavljenih projekata.  Uz prezentaciju novog loga dječjih vijeća, završen je 1.dio susreta. U 2. dijelu susreta, raspravljalo se o dječjem sudjelovanju u kreiranju europskih politika, i predstavljeni su rezultati ankete o količini sudjelovanja djece o donošenju odluka u svom gradu/općini.

Dječja gradonačelnica Karla Tesar i vijećnica Magdalena Vardić, postavljali su pitanja na tu temu, timu iz ureda europarlamentarca Karla Resslera.


Tijekom susreta održana je i radionica Balon, u kojem su se planirali procesi sudjelovanja u donošenju odluka.
U susretu je od ukupno 126 gradova općina prijatelja djece, sudjelovalo 26 gradskih vijeća.
Susret je završio u 14 sati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite