DODIJELJENA PRIZNANJA I NAGRADE ZA NAJLJEPŠE UREĐENE OKUĆNICE GRADA SVETE NEDELJE U 2021. GODINI

Turistička zajednica grada Svete Nedelje i ove je godine u sklopu akcije „Zeleni cvijet“ objavila natječaj za izbor najuređenije okućnice grada Svete Nedelje u 2021. godini s ciljem poticanja lokalnog stanovništva na uređenje privatnih okućnica, a dodjela priznanja i nagrada tradicionalno se dodjeljuje u sklopu proslave Dana Grada Svete Nedelje. Ove godine zaprimljeno je ukupno 5 prijava. Temeljem zaprimljenih prijava tročlana ocjenjivačka komisija obišla je teren te ocijenila prijavljene kandidate. Ocjenjivali su se sljedeći elementi: hortikulturno uređenje (vlastito održavanje, originalnost uređenja), cvjetnost (količina i raznovrsnost bilja) i cjelovito uređenje (fasada, kućni broj, ograda).

U prostorijama Turističko-informativnog centra Grada Svete Nedelje danas su dodijeljene nagrade i priznanja za najljepše uređene okućnice. Prvo mjesto osvojila je Marica Mostovac iz Brezja, drugo mjesto osvojila je Zdenka Resar iz Orešja, a treće mjesto osvojila je Katica Đurđek iz Orešja. Uz priznanje i prigodne nagrade uručeni su im i bonovi novčane vrijednosti.

Nagrade su uručili zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak i direktorica Turističke zajednice grada Svete Nedelje Renata Vlahović. „Iznimno mi je drago da se nastavlja tradicija nagrađivanja najuređenijih okućnica na području našeg grada. Od srca čestitam svim sudionicima, te se nadam kako će i u budućim razdobljima nastaviti s ovakvim divnim i kreativnim uređenima svojih okućnica.“ U ime nagrađenih zahvalila se Marica Mostovac istaknuvši da su okućnice plod njihovog dugotrajnog rada i ljubavi. ,,Ovo je poticaj za nove sadnje i uređenja okućnica. Razmjenjujemo iskustva te mi je drago da možemo na ovaj način doprinijeti da naš grad bude još ljepši i prepoznatljiviji.”

Također, uz prigodnu nagradu i novčani bon, dodijeljena su priznanja za sudjelovanje Snježani Čitarović iz Bestovja i Gordani Golubić iz Orešja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite