ONLINE PANEL: UTJECAJ POJAČANE IZLOŽENOSTI DJECE I MLADIH DIGITALNIM MEDIJSKIM SADRŽAJIMA U VRIJEME PANDEMIJE

Mamina škrinjica i JGL u suradnji sa Savezom društava “Naša djeca”, a pod okriljem programa “Roditelji na zadatku”, organiziraju online panel na temu “Utjecaj pojačane izloženosti djece i mladih digitalnim medijskim sadržajima u vrijeme pandemije”, koji će se održati 27. svibnja 2021. godine u 18 sati putem Zooma i Youtube kanala Saveza DND.
Tijekom pandemije koronavirusa, mladi i djeca su u većoj mjeri izloženi digitalnim sadržajima, pogotovo tijekom samoizolacije te u periodima pojačanih zaraza Covidom 19 kada se više vremena provodi doma.  Tim povodom, stručnjakinje iz područja komunikacija, pedagogije i psihologije diskutirat će o medijskoj pismenosti djece i mentalnom zdravlju te savjetovati roditelje kako pružiti djeci podršku tijekom ovog razdoblja.

Sudionici panela su:

 • doc. dr. sc. Lana Ciboci potpredsjednica Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu te prodekanica za znanost i kvalitetu na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment
 • prof. psihologije Sanda Puljiz Vidović– ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica
 • prof. socijalni pedagog Sanja Radić Bursać– stručna suradnica u znanosti i visokom obrazovanju Nastavno-kliničkog centra Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
 • moderatorica panela je voditeljica Doris Pinčić

U okviru panela bit će predstavljen video i priručnici o medijskoj pismenosti za najmlađe i osnovnoškolce u izdanju Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Društva “Naša djeca” Opatija čiji su sudionici: Sanja Škorić, dopredsjednica Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i tajnica Društva “Naša djeca” Opatije i Manuela Kranjec, koordinatorica projekata Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i pratite online panel i diskusiju putem prijenosa uživo na Youtube kanalu Saveza DND Hrvatske ili preko zoom aplikacije.
U nastavku Vam donosimo poveznice i veselimo se Vašem sudjelovanju na panelu:

Youtube:
https://youtu.be/ldfgpmG0kME

Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/86829173913?pwd=cU5YdlFRWEIvU2NjR0pueXRvMXJsQT09
Meeting ID: 868 2917 3913

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite