Izgradnja biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje

U sklopu provedbe projekta izgradnje biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje (KK. 07.4.2.18.0007.), 31. svibnja 2021. godine gradonačelnik Grada Sveta Nedelja, Dario Zurovec u pratnji zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka je s predstavnicima Izvođača Kristijanom i Tomislavom Vrančićem ispred zajednica ponuditelja VRANČIĆ obrt za građevinarstvo i prijevoz, Sveta Nedelja i HVAR d.o.o., Samobor potpisao Ugovor o javnoj nabavi radova za izgradnju biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje te s Igorom Kolarevićem iz tvrtke GEOFUND d.o.o., Strmec ugovor za pružanje usluge stručnog nadzora i koordinatora zaštite na radu na izgradnji biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje.Ukupna vrijednost izgradnje biciklističke staze iznosi 4.534.839,58 kuna + PDV.

Prethodno je, u okviru projekta 11. veljače 2021. potpisan Ugovor za uslugu tehničke pomoći upravljanja projektom, administracija te promidžba i vidljivost s tvrtkom Maxicon d.o.o., Zagreb, a 12. veljače 2021. godine Ugovor za uslugu pripreme i provedbe postupka javne nabave s tvrtkom CIBALAE EXPERT j.d.o.o., Vinkovci.

„Ova biciklistička staza je jedan izniman pomak i izuzetno velik projekt, tim više što će se izgradnjom biciklističke staze povezati više naselja. Ono na što sam iznimno ponosan jest da je više od 80% sredstava osigurano iz europskih fondova, a manji dio iz našeg Gradskog proračuna. Vjerujem da ćemo izvedbom ovog projekta odnosno izvedbom biciklističke staze u duljini od gotovo 3,36 km znatno pridonijeti kvaliteti života, ali i sigurnosti svih sudionika u prometu„ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec prilikom potpisa navedenih Ugovora.

Potpis i izvršenje navedenih ugovora sastavni je dio provedbe projekta izgradnje biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje koji se sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u razdoblju 2014. do 2020.

Grad Sveta Nedelja je 28. rujna 2020. godine sklopio je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020 – Biciklistička staza između naselja Strmec, Orešje, Bestovje (referentni broj ugovora KK. 07.4.2.18.0007.). Ugovor je potpisan s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) – Upravljačko tijelo te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) – Posredničko tijelo razine 2.

Ukupna vrijednost projekta: 7.259.912,44 Kn

Bespovratna sredstva iz Kohezijskog fonda: 6.170.925,55 Kn

Popratni dokumenti

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite