NAJAVA ONLINE KONFERENCIJE: Izgradnja fundraising kulture u Hrvatskoj

Projekt „Žuta točka“ pokrenula je Hrvatska zajednica županija u suradnji s Mladenkom Majerić i Zakladom Konrad Adenauer. Nakon provedenog istraživanja među više od 400 udruga uočeno je da gotovo 30 posto ispitanih udruga nisu nikada provodile fundraising aktivnosti. Uz to, istraživanje Zaklade Slagalica iz 2017. godine, pokazalo je da 64% ljudi u Hrvatskoj želi donirati!

Postojanje potencijala za fundraising aktivnosti koje udruge još trebaju iskoristiti potaknulo je Hrvatsku zajednicu županija na pokretanje javnog dijaloga o fundraisingu.

Online konferencija o izgradnji fundraising kulture u Hrvatskoj održat će se u četvrtak 10. lipnja od 10 do 12.30 sati. Uz Mladenku Majerić, govorit će i Bruno Šimleša, sociolog, pisac i filantrop, predstavnici Zaklade Solidarna, Đurđica Mostarčić, stručnjakinja za neprofitno računovodstvo i Katarina Leko, komunikacijska stručnjakinja.

Više možete pročitati (ili prenijeti na svoje stranice) na linku:

https://hrvzz.hr/novosti/hrvatska_zajednica_zupanija/zuta_tocka_projekt_za_izgradnju_fundraising_kulture_u_hrvatskoj-56292

PRIJAVE NA KONFERENCIJU:  

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite