[PODSJEĆAMO – MOBILNA APLIKACIJA SVETA NEDELJA NA DLANU – OSVOJITE NAGRADE VRIJEDNOSTI DO 5.000 KUNA!]

Dragi sugrađani, podsjećamo vas da je do 06. lipnja 2021. godine otvoren nagradni natječaj u sklopu mobilne aplikacije „Sveta Nedelja na dlanu“!

Šetnjom kroz centar Svete Nedelje, obilaskom jezera i ostalih predviđenih zanimljivih lokacija i virtualnim uključenjem kroz mobilnu aplikaciju možete osvojiti jednu od bogatih nagrada. Potrebno je preuzeti mobilnu aplikaciju naziva „Sveta Nedelja na dlanu“ i slijediti upute u istoj. Aplikacija je jednako dostupna za iOS i Android operativne sustave.

Potrebno je posjetiti park podno crkve Presvetog Trojstva, jezero Kipišće, Pumptrack poligon na jezeru Orešje, jezero Rakitje – Kamp Zagreb i glavni gradski trg- Trg Ante Starčevića, te odgovoriti na pitanja nakon posjete svake navedene lokacije.

Nagradni fond:

 1. nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 5.000,00 kn
 2. nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 3.000,00 kn
 3. nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 1.500,00 kn

Utješne nagrade: 10x Poklon paketi svetonedeljskih proizvođača

Pravila nagradnog natječaja i ostale informacije dostupne su u mobilnoj aplikaciji Sveta Nedelja na dlanu i na službenim Internet stranicama Grada Svete Nedelje!

Sponzori: Sancta Domenica, Biobaza i Limarija Sebastijan

Nagradni natječaj traje od 25.05. do 06.06.2021. godine

Više informacija potražite na: https://grad-svetanedelja.hr/sveta-nedelja-na-dlanu/

Aplikaciju za Apple uređaje koji koriste iOS operativni sustav preuzmite na ovdje: https://apps.apple.com/…/sveta-nedelja-na…/id1567403982

Aplikaciju za za uređaje koji koriste Android operativni sustav preuzmite ovdje:https://play.google.com/store/apps/details…

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite