Završen nagradni natječaj povodom Dana grada Svete Nedelje

U nedjelju 06. lipnja završen je nagradni natječaj organiziran povodom Dana grada Svete Nedelje, a u sklopu mobilne aplikacije Sveta Nedelja na dlanu.
Izvlačenje sretnih dobitnika biti će 11. lipnja u 11,00 sati u prostorijama Gradske vijećnice uz izravan prijenos putem društvenih mreža odnosno na Facebook stranici Gradske uprave Grada Svete Nedelje.

Sudionici koji su obišli zadane lokacije i točno odgovorili na više od 10 pitanja sudjeluju u izvlačenju triju glavnih i deset utješnih nagrada:
1.nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 5.000,00 kn
2.nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 3.000,00 kn
3.nagrada: 1x Poklon bon u trgovini SANCTA DOMENICA u vrijednosti 1.500,00 kn

Utješne nagrade: 10x Poklon paketi svetonedeljskih proizvođača (Sancta Domenica, Limarija Sebastijan i Biobaza)

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite