Dodjela nagrada dobitnicima nagradnog natječaja ,,Sveta Nedelja na dlanu”

Dana 16. lipnja s početkom u 15,00 sati u Gradskoj vijećnici održana je dodjela nagrada dobitnicima natječaja ,,Sveta Nedelja na dlanu“.

1. mjesto osvojila je Snježana Ražić Rumenović te joj je uručen poklon bon Sancta Domenica u iznosu od 5.000,00 kuna
2. mjesto osvojio je Marko Sorić te mu je uručen poklon bon Sancta Domenica u iznosu od 3.000,00 kuna
3. mjesto osvojila je Christin Leskovar, a poklon bon Sancta Domenica u iznosu od 1.500,00 kuna zbog nemogućnosti dolaska preuzeo je sin

Dodijeljeno je i 10 utješnih nagrada, poklon paketi Biobaze, Limarije Sebastijan i Sancta Domenice.

Nagrade je uručio zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak čestitavši svima na osvojenim nagradama, ali i na sudjelovanju u nagradnom natječaju koji je Grad Sveta Nedelja pripremio u povodu obilježavanja Dana grada Svete Nedelje.

Svim dobitnicima još jednom čestitamo na osvojenim nagradama!

Podsjetimo, povodom Dana grada Svete Nedelje, organiziran je nagradni natječaj u sklopu mobilne aplikacije Sveta Nedelja na dlanu. Sudionici koji su obišli zadane lokacije i točno odgovorili na više od 10 pitanja sudjelovali su u izvlačenju triju glavnih i deset utješnih nagrada. Putem live prijenosa izvlačenje dobitnika održano je 11. lipnja.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite