Održana sjednica dječjeg Gradskog vijeća i sjednica Koordinacijskog odobra Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece

Dana 21. 6. 2021. godine održana je sjednica Koordinacijskog odbora Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece, u 19 sati. Na sjednici su podijeljena zaduženja oko projekta Ljeto u Svetoj Nedelji, a raspravljalo se o mogućnosti osnivanja Društva Naša Djeca u Svetoj Nedelji. Sjednica je završila u 20 sati.

Dana 23.6.2021. godine održana je 11. sjednica dječjeg Gradskog vijeća s početkom u 19 sati. Dječji vijećnici su jednoglasno prihvatili angažmane za projekt Ljeto u Svetoj Nedelji i odlučili biti suradnici u izložbi Čuvari dječjih snova, te koanimatori u Dekici i knjizi. Za druženje s dječjim vijećnicima također je je jednoglasno odlučeno da se u druženju predstave zainteresiranima, poklone bojanke na temu Dječja prava i ukratko prikažu svoj rad od 2019. godine. Sjednica je završila u 20 sati.

Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane na druženje s dječjim vijećnicima u subotu 26.06.2021. godine na Jezeru Kipišće od 16:30 sati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite