UPOZORENJE Operativnog centra CZ – prognoza 15.07. do 17.07.2021.

UPOZORENJE
Postoji mogućnost lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom što lokalno može dovesti do naglog porasta vodostaja manjih vodotoka i bujičnih tokova.

Prognoza oborina od 15.07. do 17.07.2021.

Hrvatska danas
Pretežno sunčano. Povremeno umjerena naoblaka te mala mogućnost za poneki pljusak uglavnom na sjevernom Jadranu, u gorskim i istočnim krajevima. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjeren zapadni i jugozapadni, prema otvorenom moru sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 27 i 32 °C.

Hrvatska sutra
U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenljivo oblačno, povremeno s kišom te pljuskovima i grmljavinom, češćim u drugom dijelu dana. Lokalno su mogući izraženiji pljuskovi i grmljavina, uglavnom u istočnim, a navečer i u noći i u sjevernim krajevima. U Dalmaciji pretežno ili djelomice sunčano i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu zapuhat će umjerena do jaka bura, drugdje duž obale zapadnjak i jugozapadnjak, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak, mjestimice jak. Najniža jutarnja temperatura između 16 i 21, u gorskim krajevima niža, a na Jadranu od 19 do 24 °C. Najviša dnevna uglavnom između 26 i 31 °C.

Izgledi vremena
Na Dalmatinskoj obali će prevladavati sunčano i uglavnom suho vrijeme. U ostalim predjelima promjenljivo, povremeno s kišom koja će u unutrašnjosti biti češća, osobito za vikend kada u središnjim i istočnim krajevima može biti obilne oborine praćene grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Puhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na moru sjeverozapadnjak i jugozapadnjak te bura od subote, podno Velebita i jaka. Temperatura zraka malo niža.
Prognozirano: 14.07.2021. u 09 h.

UPOZORENJE
Postoji mogućnost lokalnih pljuskova praćenih grmljavinom što lokalno može dovesti do naglog porasta vodostaja manjih vodotoka i bujičnih tokova.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite