Obavijest o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme izvođenja radova na križanju županijske ceste Ž3063, Ul. Vojvodići i Cvjetne ulice u naselju Bestovje i Novaki

Dana 30. kolovoza 2021. godine započinju radovi na izgradnji kružnog toka, rekonstrukciji križanja Ulice dr. Franje Tuđmana, Ulice Vojvodići i Cvjetne ulice. Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Radovi će se izvoditi na županijskoj cesti Ž3063, a ista će se zatvoriti za promet u zoni križanja sa Ulicom Vojvodići. Promet će se odvijati obilaznim pravcem i to na način da vozila koja dolaze iz smjera Zagreba i kreću se u smjeru zapada budu na križanju Ž3063 i Ž3060 usmjerena desno na Ž3060 (Stara cesta).

Na križanju Stare ceste (Ž3060) i Ulice Zdenci vozila će biti usmjerena lijevo, te nastavljaju ravno do križanja Ž3063 (Selska cesta) i Ul. kralja Tomislava. Na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Janka Mišića vozila će biti usmjerena lijevo u Ulicu J. Mišića, te po njoj nastavljaju ravno do križanja sa kružnim tokom. Istom obilaznom rutom biti će usmjerena vozila koja dolaze iz smjera Samobora i kreću se prema Zagrebu.

U drugoj fazi radovi će se odvijati u Ulici Vojvodići od križanja sa Ž3063 (Ul. dr. Franje Tuđmana) prema jugu 100 metara. Za to vrijeme, na tom dijelu Ulice Vojvodići biti će
onemogućen promet za sva vozila, te će se ista voditi obilaznim pravcem. Sva vozila koja dolaze po Ulici dr. Franje Tuđmana biti će usmjerena u Industrijsku ulicu, te zatim desno u
Zagrebačku ulicu, po kojoj nastavljaju ravno do ulice Vojvodići.

Za vrijeme trajanja radova prilagodit će se vozni red javnog prijevoza. Grad Sveta Nedelja i autobusni prijevoznici obavijestit će korisnike o izmjenama na pojedinim linijama.

Sve sudionike prometa molimo za strpljenje i razumijevanje.

Popratni dokumenti

Slika-1.jpg
Fotografija obilaznog pravcaSlika-1.jpg (2.09 MB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite