Obavijest o subvencioniranju prijevoza učenicima i studentima s područja grada Svete Nedelje

Gradonačelnik Dario Zurovec, 16.08.2021. godine donio je Odluku o subvencioniranju prijevoza učenika svih razreda srednjih škola i redovnih studenta koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja.

SAMOBORČEK:
Obavještavaju se učenici i studenti s prebivalištem na području grada Svete Nedelje da za ostvarivanje prava na sufinanciranje javnog prijevoza Samoborček, nije potrebna ovjera Grada Svete Nedelje. Sva prava na sufinanciranje javnog prijevoza za Samoborček ostvaruju se direktno u poslovnicama istih. Iznos subvencije osnovne učeničke mjesečne pokazne karte je 25% cijene, a preostalih 75% iznosa subvencionirat će Vlada Republike Hrvatske.

Ukoliko se ne koristi subvencija Vlade RH, Grad Sveta Nedelja subvencionira 50% cijene mjesečne pokazne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami.

Iznos subvencije za redovne studente s područja grada Svete Nedelje je 75% cijene mjesečne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami.

Subvencionirani mjesečni pokaz za Samoborček učenici i studenti obvezuju se kupiti do 15. u tekućem mjesecu.

ZET, HŽ:

Iznos učeničke subvencije je 50% cijene mjesečne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami. Za učenike koji koriste subvenciju Vlade RH od 75%, Grad Sveta Nedelja sufinancirati će preostalih 25% cijene mjesečne karte.

Iznos studentske subvencije je 75% cijene mjesečne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami.

Učenici i redovni studenti koji studiraju izvan područja grada Zagreba i Zagrebačke županije obvezni su od Grada Svete Nedelje ishoditi posebnu Potvrdu o subvenciji prijevoza.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju.

Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:
1. UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole, ispunjen ZET-ov obrazac
2. STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada, ispunjen ZET-ov obrazac

Potvrde se izdaju u radnom vremenu Gradske uprave:

Ponedjeljkom od 9:00 do 18:30 sati
Utorkom, srijedom i četvrtkom od 7:30 do 15:30 sati
Petkom od 7:30 do 14:00 sati

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj: 01/3335-425.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite