Posjet veleposlanika Republike Indije

Veleposlanik Republike Indije u Hrvatskoj Nj.E. Raja Kumara Srivastava, jučer je posjetio susjedni Grad Samobor. Na razgovoru u Gradskoj upravi gdje su ga dočekali gradonačelnica Samobora Petra Škorobt i zamjenik gradonačelnice Samobora Petar Burić, pridružili u im se i zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Gabrijel Deak i predstavnik poduzeća Rajska rajčica iz Svete Nedelje Zvonimir Belić, s obzirom da 30% djelatnika navedenog poduzeća čine upravo državljani Indije.

Zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje  Gabrijel Deak istaknuo je kako brojna svetonedeljska poduzeća, kojih je prema posljednjim informacijama gotovo 1000, zapošljavaju velik broj državljana Indije, posebice poduzeća poput Rimac Automobila koji traže stručan obrazovni kadar kojega kod nas još nema dovoljno.

„U razgovoru s našim državljanima koji ovdje žive i rade, jasno je vidljivo kako oni nisu ovdje samo kao radnici već su u kratkom vremenskom periodu integrirani u društvo i vašu zajednicu, na čemu sam neizmjerno zahvalan“ istaknuo je Veleposlanik Nj.E. Raja Kumara Srivastava.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite