Dječji tjedan u Svetoj Nedelji 04.10.-11.10.2021.

Draga djeco i roditelji, i ove godine za vaše mališane pripremili smo u okviru Dječjeg tjedna niz zabavnih aktivnosti.
Aktivnosti će se održavati u Društvenom domu Mala Gorica, ulici veselih kišobrana na trgu u Svetoj Nedelji i parkingu ispred Vatrogasnog doma u Svetoj Nedelji.

Ovim putem i zahvaljujemo na iskazanom interesu za sudjelovanje: Klubu “Mostići”, judo klubu “Sakura”, likovnom odjelu Matice Hrvatske-Sveta Nedelja, udruzi “Kameleon”-za slijepe i slabovidne i djecu s teškoćama u razvoju, Vatrogasnoj zajednici grada Svete Nedelje.

Ovogodišnje animatorice Dječjeg tjedna su Petrunjela Krajačić i Magdalena Mikšić.

Radionice:
4.10. LABORATORIJ PRIJATELJSTVA
5.10. LUTKA
6.10. IZRADA GRBOVA NASELJA SVETE NEDELJE
7.10. PUN KUFER MAŠTE, GLAZBENI INSTRUMENTI
8.10.KAMENČIĆ DOBROTE
9.10. ULICA VESELIH KIŠOBRANA, LIKOVNE I RADIONICE FRAKTALNOG CRTANJA
10.10.MALI VATROGASCI
11.10.DIGITALNI SUSRETI ZA PAMĆENJE
Judo klub “Sakura” – radionice “Origami za male ruke” – 3. i 4.razredi osnovnih škola.

Detaljni program i vremenik bit će objavljen po danima u Dječjem tjednu.
Veselimo se druženju i zabavi i dobro nam došli!

Koordinacijski odbor Grad Sveta Nedelja-prijatelj djece

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite