Sveta Nedelja najbolji grad za gospodarstvo već četvrtu godinu zaredom!

Na proglašenju najboljih gradova u Republici Hrvatskoj održanom sinoć u Novom Vinodolskom, Grad Sveta Nedelja osvojio je nagradu Najbolji grad za gospodarstvo u Republici Hrvatskoj u kategoriji gradova srednje veličine. Time je četvrtu godinu za redom obranio status najboljeg grada za gospodarstvo. No, ove je godine Grad Sveta Nedelja ušao i u samo finale u kategoriji kvaliteta života.

Nagradu je preuzeo gradonačelnik Dario Zurovec u pratnji zamjenika Gabrijela Deaka i tom prilikom istaknuo kako je nagrada rezultat poduzetih mjera i poreznog rasterećenja. „I ove godine, dobili smo nagradu za najbolji grad za gospodarstvo. Kao novitet, ušli smo u samo finale u kategoriji kvalitete života. Prvenstveno se zahvaljujem svima koji marljivo rade kako bi uvjeti za poduzetnike i naše građane bili na najboljoj razini“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec. Tome svjedoče i podaci kako je u protekle 4 godine na području grada Svete Nedelje  zabilježen rast zaposlenosti od 20%.

Svečanim proglašenjem i podjelom plaketa pobjednicima završen je ovogodišnji izbor za Najbolji grad kojeg organiziraju Jutarnji list, portal Gradonačelnik.hr i agencija Ipsos. Najbolji gradovi za gospodarstvo su Mali Lošinj, Sveta Nedelja i Samobor, za demografiju i obrazovanje Cres, Labin i Velika Gorica, a najbolji gradovi za život su Krk, Rovinj i Varaždin. Virovitica je i ove godine bila najuspješnija u kategoriji ‘šampion EU fondova’, a Križevci u novoj kategoriji kojom se mjeri napredak u posljednje 4 godine.

„Drago mi je što su i naši susjedi, Grad Samobor, dobili nagradu za gospodarstvo, te što je u finalu zasluženo završio i Grad Dugo Selo. Ujedno, po treći put zaredom, Grad Cres je osvojio nagradu za obrazovanje, mlade, demografiju i socijalnu politiku. Zajedno možemo svi učiti jedni od drugih i raditi na korist naših građana. Još je puno posla pred nama, ove nagrade su samo motivacija za još više rada i razvoja našeg grada“ istaknuo je gradonačelnik Dario Zurovec.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite