OBAVIJEST STOŽERA CZ GRADA SVETE NEDELJE

U dogovoru s Domom zdravlja Zagrebačke županije – Ispostava Samobor, kao i zbog povećanog  interesa , uvedeni su novi termine za cijepljenje. Uvedeno je cijepljenje u Zdravstvenoj stanici Strmec koje će se održati u četvrtak 18.11.2021. godine, te u subotu 20.11.2021. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati. Prethodne telefonske narudžbe za cijepljenje nisu potrebne, ali moli se građane za strpljenje. U Zdravstvenoj stanici Sveta Nedelja cijepljenje je organizirano u subotu 20.11.2021. godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati bez prethodne najave.

Dom zdravlja Samobor radit će se svakodnevno na cijepljenju sve do 22.11.2021. godine, u vremenu od 08,00 do 12,00 i od 14,00 do 20,00 sati. Cijepit će se i 18. 11.2021. godine u istim terminima. Prethodne telefonske narudžbe za cijepljenje također nisu potrebne.

Nadalje, testiranje na području grada Svete Nedelje moguće je obaviti 12 lokacija. Popis zdravstvenih ustanova i laboratorija koji obavljaju COVID testiranja i upisuju ih u Centralni registar COVID-19 testiranja koji se koristi kao referentni sustav za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda pogledajte na poveznici https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/popis-zdravstvenih-ustanova-i-laboratorija-covid-testiranja-4352/4352

Nakon održane sjednice Stožera civilne zaštite Grada Svete Nedelje, a nastavno na donesene Odluke Nacionalnog stožera, Gradski stožer preporuča i poziva stranke da poslove koje je potrebno obaviti u Gradskoj upravi i vezanim institucijama/ustanovama što je više moguće obave telefonskim putem ili putem e-maila. Rad sa strankama moguć je uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju ili testiranju, prilikom ulaska u zgradu. Napominjemo da građani neće biti uskraćeni za usluge koje je moguće obaviti unutar Gradske uprave, te da će se svi poslovi normalno izvršavati.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite