Sufinanciranje troškova mikročipiranja pasa i sterilizacije kuja – produljenje roka do 31.12.2021.

Grad Sveta Nedelja sufinancirati će troškove označavanja – mikročipiranja pasa na području grada Svete Nedelje do 31.12.2021.

Sufinanciraju se slijedeći troškovi

– označavanje pasa mikročipom u iznosu od 100,00 kuna po označenom psu
– sterilizacija kuja u iznosu od 300 kuna po steriliziranoj kuji, dok će preostali trošak sterilizacije, do punog iznosa, snositi vlasnik životinje

Sterilizacija kuja u iznosu od 100% za:

– umirovljenike čija visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.701,00 kuna, (isto se dokazuje dostavom odreska mirovine za prethodni mjesec)
– nezaposlene (isto se dokazuje dostavom potvrde o nezaposlenosti strane od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – burze rada ne stariju od 30 dana)
– korisnike zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, a koji se u trenutku podnošenja zahtjeva nalaze na popisu korisnika zajamčene minimalne naknade dostavljenog Gradu Svetoj Nedelji

Sufinanciranje mikročipiranja pasa i sterilizacije kuja vršit će se za sve prijave zaprimljene do 31.12.2021. godine odnosno do iskorištenja planiranih sredstava.

Vlasnici pasa čiji psi nisu mikročipirani i/ili sterilizirani mogu se javiti u Grad Sveta Nedelja: Upravni odjel za gospodarstvo, EU projekte, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i zaštitu okoliša i imovinsko-pravne poslove, e-mail: renata@grad-svetanedelja.hr, telefon: 01/3335-424.

Financiranje troškova mikročipiranja pasa i/ili sterilizaciji kuja na području Grada Sveta Nedelja će se realizirati preko veterinarske stanice s kojom je Grad Sveta Nedelja zaključio Ugovor.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite