Isplata „Božićnica“ umirovljenicima i nezaposlenima s područja grada Svete Nedelje

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Svete Nedelje Darija Zurovca o isplati prigodnih jednokratnih naknada umirovljenicima i nezaposlenim osobama povodom božićnih blagdana od dana 02.12.2021. godine, isplaćivati će se „Božićnice“ u iznosu od 250,00 kuna, prema sljedećim kriterijima:
 
1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.701 kn,
3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).
 
Isplata će se obavljati po naseljima u društvenim domovima i zgradi gradske uprave od ponedjeljka 06. prosinca 2021. godine četvrtka 16. prosinca 2021. godine i to svaki radni dan (osim na dane blagdana i neradne dane subotom i nedjeljom) i to kako slijedi:
 
1. naselje Bestovje, 06. prosinca od 10,30 do 14,30 sati na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
2. naselje Brezje, 07. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Brezje, Franje Gredelja 4, Brezje
3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 8. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Mala Gorica, Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 9. prosinca od 9,00 do 13,00 sati na adresi: DD Kerestinec, Rimski trg 1, Kerestinec
5. naselje Novaki, 10. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Novaki, Novačka cesta 16, Novaki
6. naselje Orešje, 13. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Orešje, Trg lipa 30, Orešje
7. naselje Rakitje, 14. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Rakitje, Rakitska cesta 4, Rakitje
8. naselje Strmec, 15. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi: DD Strmec, Vladimira Nazora 13, Strmec
9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 16. prosinca od 9,00 do 13,00 sati, na adresi zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje).
 
Mole se sugrađani da se pridržavaju svih propisanih mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, noseći zaštitne maske i držanja propisanog razmaka te ostalih mjera zaštite u svrhu sprječavanja širenja virusa.
 
Isplata umirovljenicima i nezaposlenim osobama obavljati će se uz predočenje osobne iskaznice, odreska od mirovine za mjesec listopad ili studeni 2021. godine/ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec listopad ili studeni 2021. godine i Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih osoba koje neće biti na popisnoj listi dobivenoj od HZZ.
 
Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Božićnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite