Svečani prijem najuspješnijih svetonedeljskih učenika, sportaša i glazbenika

Danas je održan svečani prijem najuspješnijih učenika OŠ Vladimir Deščak, njihovih mentora, te najuspješnijih sportaša i glazbenika s našeg područja. U Gradskoj vijećnici učenike, njihove mentore, sportaše i glazbenike dočekali su i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za uspjeh postignut u školskoj godini 2020./2021. te za uspjehe postignute na sportskim i glazbenim natjecanjima tijekom 2021. godine.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Vidjeti  ovakve rezultate i uspjeh koji ste postigli i u ovim izazovnim vremenima zaista je vrijedno hvale. Kao gradonačelnik mogu samo naglasiti kako sam ponosan na vaš uloženi trud i postignute rezultate, ali i na činjenicu da naš grad ima tako uspješne učenike, sportaše i glazbenike. Ovim nagradama i priznanjima želim ukazati da zaista pratimo vaš rad, te ćemo vam uvijek biti podrška na putu k ostvarenju vaših uspjeha“  istaknuo je  gradonačelnik Dario Zurovec.

Priznanja su dodijeljena sljedećim učenicima OŠ Vladimir Deščak: Noi Draškoviću za osvojeno 5. mjesto na državnom natjecanju iz njemačkog jezika, te Moniki Bodo i Ankici Dejanović za sudjelovanje na državnom natjecanju Modelarske lige za školsku godinu 2020./2021. Zahvalnice Grada Svete Nedelje dodijeljene su Sadi Bašagić i Antoniji Štefančić Agić za mentoriranje ranije spomenutih učenika.

Nagrađeni su i članovi Judo kluba Sakura koji su postigli izvrsne rezultate tijekom godine. Priznanja Grada Svete Nedelje za izvanredan sportski uspjeh uručena su Manueli Rožić za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za mlađe seniore, Karli Dabić za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za kadete, Sari Golubić za osvojeno 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za mlađe kadete, te Snježani Kufek za osvojeno 5. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za mlađe seniore. Matea Svečnjak primila je priznanje za izvanredan uspjeh u sportu za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u judu za juniore i 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske u judu za kadete. Među istaknutim sportašima nagrađena je atletičarka Josipa Hriberski za osvojeno 3. mjesto u kategoriji kadetkinje, 300m, i za osvojeno 3. mjesto u kategoriji kadeta, miješana štafeta 4x300m na Dvomeču atletske kadetske reprezentacije Hrvatske i Slovenije 2021. godine, te veslač Patrik Žalac za osvojeno 1. mjesto u kategoriji četverac JMA4 i za osvojeno 3. mjesto u kategoriji dvojac JMA 2na državnom veslačkom prvenstvu. Najmlađi današnji istaknuti sportaš i vozač motocrossa kojem je dodijeljeno javno priznanje je osmogodišnji David Dorčić koji je priznanje za izvanredan uspjeh dobio za osvojeno 2. i 3. mjesto u kategoriji supercross MX 50 na otvorenom Prvenstvu Hrvatske.

Priznanje za izvanredan uspjeh u glazbi dodijeljen je klavijaturistici Tonki Klarić za osvojenu 1. nagradu na 4. međunarodnom natjecanju mladih klavijaturista u II. kategoriji/solisti.

Nagrađenima je čestitao i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak istaknuvši kako je iznimno ponosan na sve ostvarene rezultate naših učenika, sportaša i glazbenika, te naglasio kako se trud uvijek isplati jer priznanja za ovakve iznimne rezultate neće nedostajati. Pohvalio je i roditelje, mentore, profesore i trenere koji su doprinijeli njihovom uspjehu. Uz javna priznanja, učenicima, mentorima, sportašima i glazbenicima uručene su i novčane nagrade.

S obzirom na epidemiološke mjere i upute, dodjela je održana uz strogo pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite