Svetonedeljski Zimski cajti bili su prekrasna kulisa tradicionalnog 15. Koncerta „Želim život“

U subotu 18. prosinca 2021. godine,  u Svetoj Nedelji je održan prigodni program povodom tradicionalnog, 15. božićnog humanitarnog koncerta „Želim život“, koji organizira zaklada Ana Rukavina. Glavni cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Ana Rukavina je svoju borbu s opakom bolesti izgubila 26. studenog 2006. godine, a svojim je emotivnim pismom ganula i ujedinila cijelu Hrvatsku. ”Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, „želim život”, napisala je prije 15 godina Ana Rukavina, iskreno moleći za pomoć u liječenju od leukemije. Unatoč tragičnom ishodu, uspjela je i dalje širiti val dobrote i pružiti nadu za spas svima koji vode bitku s malignim oboljenjima koštane srži i limfnih čvorova.

„Drago mi je što Sveta Nedelja na svojim Zimskim cajtima, na novoj lokaciji, može podržati ovu humanitarnu akciju. Prošli vikend je kroz Zimske cajte prošlo oko 10.000 ljudi, a ako se ovako nastavi i poslije Božića, mogli bi doseći brojku od 100.000 posjetitelja, i da samo jedan dio njih daruje prema Zakladi, već smo napravili veliki posao“, rekao je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Grad Sveta Nedelja, u suradnji sa Zakladom Ana Rukacina, Novom TV, te organizacijsku pomoć TZ Grada Svete Nedelje, Kulturne zajednice Grada Svete Nedelje i Koordinacijskog odbora Grad prijatelj djece  Sveta Nedelja, je pripremio bogat prigodni program, kao uvertiru u sami koncert.

„Iznimno nam je drago da se Grad Sveta Nedelja zajedno s udrugama koje djeluju na području našeg grada i s našim poznatim sugrađanima, pridružio ovoj prekrasnoj akciji. Iznimna nam je čast da smo mogli organizacijom popratnog programa dati svoj obol postizanju cilja zaklade, a ujedno se i dobro zabaviti“, kazala je direktorica TZ Sveta Nedelja Renata Vlahović.

Dario Zurovec, Tara Skidmor, Diana Roko, Lana Klingor Mihić, braća Sinković, Aleksandar Stanković, Marin Ivanović Stoka, samo su neki od poznatih građana koji su dali podršku i pridružili se ovoj plemenitoj akciji.

„Ako sam u mogućnosti, uvijek se odazivam na humanitarne akcije. Koncert „Želim život“ je nešto posebno, a naročito kada se održava u gradu u kojem živim i u ovom prekrasnom adventskom okruženju.  Stoga pozivam sve građane Republike Hrvatske da daju svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji, ali i da dođu u Svetu Nedelju na ovaj prekrasan advent“, poručio je Martin Sinković.

Pozivu se pridružila i Lana Klingor Mihić kazavši: „Iznimno mi je drago da svojim dolaskom mogu pomoći Zakladi Ana Rukavina i pozivam sve da se priključe ovoj akciji i pozivom na broj 060 9000 doniraju 5 kuna na račun zaklade.“

Svi posjetitelji imali su priliku okrijepiti se uz gastronomsku ponudu domaćina, čiji dio prihoda, kao i dio prihoda od klizališta je namijenjen Zakladi. Uz to, najmlađi Svetonedeljčani su pripremili kuglice za bor s prigodnim porukama, a cijeli iznos donacija biti će uplaćen na računa Zaklade.

Od 20 sati prisutni su uživo mogli uživati u koncertu „Želim život“ uz najljepše izvedbe zvijezda hrvatske estrade Severine, Nine Badrić, Petra Graše, Psihomodo Popa te Sanje, Marinka i Zeca koji su dodatno zagrijali srca gledatelja u predbožićno vrijeme ljubavi, veselja i darivanja.

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite