Završeni su radovi na izgradnji biciklističke staze između naselja Strmec, Orešje, Bestovje

Radovi na izgradnji biciklističke staze koji su započeli u lipnju 2021. završeni su 14.12.2021 te se u narednom periodu očekuje održavanje tehničkog pregleda građevine i ishođenje uporabne dozvole. Osim građevinskih radova, izvedena je i javna rasvjeta duž cijele trase biciklističke staze.

Podsjetimo, cilj projekta je izgradnja i opremanje nove biciklističke staze u dužini 3.360 metara od naselja Strmec preko naselja Orešje do naselja Bestovje.

Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda u skladu sa Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020 – Biciklistička staza između naselja Strmec, Orešje, Bestovje (referentni broj ugovora KK. 07.4.2.18.0007.). Ukupna vrijednost projekta je 7.259.912,44 kn, a ostvarena bespovratna sredstva iz Kohezijskog fonda iznose 6.170.925,55 kn, što čini 85% prihvatljivih troškova. Ostatak sredstava osiguran je iz proračuna Grada Sveta Nedelja u iznosu 544.493,44 kn i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu 544.493,45 kn. Razdoblje provedbe projekta je od 01. veljače 2021. godine do 01. veljače 2022. godine.

Sve informacije o projektu možete pratiti i na našoj web stranici https://grad-svetanedelja.hr

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite