Sakupljanje i zbrinjavanje božićnih jelki i borova

Od 10. siječnja TD Svenkom sakupljati će stara božićna drvca. Drvca je potrebno odložiti na zelenu površinu uz najbližu glavnu prometnicu, a djelatnici Svenkoma će prema unaprijed definiranom rasporedu obilaziti ulice u naseljima te sakupljati i deponirati drvca. Važno je da se drvce odloži na dan sakupljanja kako u slučaju padalina i snijega ne bi ostao sakriven.

Raspored odvoza:

10.01.2022. – Mala Gorica, Jagnjić Dol, Hoto Ville

11 01.2022. – Svetonedeljski breg, Brezje, Sveta Nedelja

12.01.2022. – Kerestinec,Kalinovica, Žitarka

13.01.2022. – Rakitje, Novaki

14.01.2022. – Bestovje ,Orešje

17.01.2022. – Strmec

 

Napomene:

*Sakupljati će se isključivo božićna drvca, ostalo granje ili otpad neće biti odvezeno.

**U slučaju nemogućnosti odlaganje prema rasporedu, drvce je moguće odložiti na bilo koji zeleni otok u gradu u terminu od 17 01. do 21.01.2022. godine.

https://www.svenkom.hr/2022/01/07/sakupljanje-i-zbrinjavanje-bozicnih-jelki-i-borova-2/?fbclid=IwAR2AIUL7Rk3jScDrOwmKSOA6xSIxs_dRDolPQhRlmMioPdY9tFe4oe5jbvQ

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite