ZAVRŠENI ZIMSKI CAJTI U SVETOJ NEDELJI

Dragi sugrađani i brojni posjetitelji,

želimo vam zahvaliti što ste bili s nama dio adventske priče u Svetoj Nedelji. Klizanje, ledeni tobogan, Škola klizanja, Vesele klizaonice i Olimpijade na ledu, večernji koncerti, a sve to na novoj lokaciji u parku ispod Župne crkve Presvetog Trojstva, samo su dio priče ovogodišnjih  Zimskih cajta koje je obišlo preko 100.000 posjetitelja.

Najveći naglasak ovogodišnjih Zimskih cajta humanitarnog je karaktera. Kao što vam je poznato,  sav prihod od prodaje karata, koji je iznosio 5 kuna po klizanju (uključujući i najam klizaljki), uplaćen je na donacijski račun Grada Svete Nedelje za obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom – PET ZA PETRINJU. Od prodaje karata prikupljeno je i uplaćeno 74.068,00 kuna!

Kako bi još više doprinijeli, u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina 18. prosinca  organizirali smo prigodni program na klizalištu kojim smo pružili potporu radu Zaklade, a u tome su nas podržali mnogi istaknuti sugrađani –  Diana Roko, Lana Klingor Mihić, Tara Skidmore i plesni klub Balans CODE, Aleksandar Stanković, braća Sinković, Marin Ivanović – Stoka i Mario Petreković. Prihod od dnevnog prometa klizališta, dijela ugostitelja i donacija u iznosu od 9.869,05 kuna uplaćeno je danas na račun Zaklade Ana Rukavina.

Hvala vam na velikom srcu i  nesebičnoj podršci!

Vjerujemo da ste uživali u zimskom ruhu Svete Nedelje i veselimo se druženju na idućim Zimskim cajtima koji su već u pripremi. Samo možemo reći – očekuje vas još veći blagdanski ugođaj, bogatstvo sadržaja, raznolikost animacijskog i zabavnog programa!

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite