Odluka o visini naknade za opremu za novorođeno/posvojeno dijete

Za svako novorođeno dijete u 2022. godini jednokratni iznos naknade za opremu određuje se u iznosu od 4.000,00 kn.

Iznos jednokratne naknade od 4.000,00 kn uvećava se za svako već postojeće uzdržavano dijete u obitelji u iznosu od dodatnih 1.000,00 kn.

 

Kriteriji dodjele:

Novorođeno dijete i jedan roditelj/posvojitelj/skrbnik imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje.

 

Korisnik naknade za opremu za novorođeno dijete iz točke 1. odluke uz obrazac „Zahtjev za isplatu jednokratne pomoći roditeljima povodom rodenja djeteta („pomoć za opremu”) u obvezi je priložiti i sljedeću dokumentaciju:

1. Izvadak iz matice rođenih za novorođeno dijete ili rodni list, i rodni list za drugu uzdržavanu djecu,

2. Uvjerenje o prebivalištu novorođenog djeteta,

3. Preslika osobne iskaznice roditelja/posvojitelja,

4. Preslika kartice tekućeg računa podnositelja zahtjeva,

5. Dokaz (uvjerenje, potvrda, rješenje ili slično) Centra za socijalnu Skrb o posvojenju/skrbništvu,

6. Dokaz o uzdržavanom djetetu ako je dijete starije od 18 godina (preslika porezne kartice o uzdržavanom djetetu, Obrazac PK).

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite