Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Odluke stupaju na snagu 1. veljače, a traju do 28. veljače 2022. godine.

 

Popratni dokumenti

Odluka-granica-11.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf
Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o privremenoj zabrani i ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza RHOdluka-granica-11.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf (432.5 KB)
Odluka-javni-prijevoz-25.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf
Odluka o izmjeni odluke o načinu organizacije javnog prijevozaOdluka-javni-prijevoz-25.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf (232.3 KB)
Odluka-maske-12.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf
Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o nužnoj epidemiološkoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maskiOdluka-maske-12.-izmjena-s-obrazlozenjem-pdf-1.pdf (242 KB)
Odluka-okupljanja-6.-izmjena-s-obrazlozenjem-1.pdf
Odluka o izmjeni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanjaOdluka-okupljanja-6.-izmjena-s-obrazlozenjem-1.pdf (149 KB)
Odluka-rad-trgovina-25.-izmjena-s-obrazlozenjem-1.pdf
Odluka o izmjeni Odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovineOdluka-rad-trgovina-25.-izmjena-s-obrazlozenjem-1.pdf (291 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite