Održan svečani prijem uspješnih svetonedeljskih sportaša!

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Nogometnom klubu Sava Strmec i istaknutim svetonedeljskim judašima Lani Juric i Mateju Dutkoviću koji treniraju u klubu JK Profectus Samobor.

U Gradskoj vijećnici sportaše su dočekali i primili gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za postignut uspjeh.

Priznanje za izvanredan uspjeh u sportu dodijeljen je Lani Juric, članici JK Profctus Samobor, za osvojeno 3. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za kadete 2021. i za osvojeno 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete. Priznanje za izvanredan uspjeh dodijeljen je i Mateju Dutkoviću, također članu JK Profectus za osvojeno 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Nogometnom klubu Sava Strmec za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta na području grada Svete Nedelje, a osobito za ostvarene rezultate u veteranskom nogometu tijekom 2021. godine.

Na samome početku gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Drago mi je da ponovno mogu nagraditi naše sportaše jer znam koliko je odricanja i truda potrebno za postizanje ovakvih rezultata. NK Savi Strmec ovo nije ovakav prvi uspjeh, stoga vam od srca čestitam, a nije ni našim judašima, Lani i Mateju. Samo hrabro nastavite, a mi ćemo vam kao i do sada biti potpora i podrška u ostvarenju vaših sportskih ciljeva“ istaknuo je gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec. Nagrađenima je čestitao i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak naglasivši kako je ponosan da nagrađeni nastavljaju s ovakvim rezultatima u ovim izazovnim vremenima, te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Uz javna priznanja sportašima su uručene i novčane nagrade. S obzirom na epidemiološke mjere i upute, dodjela je održana uz strogo pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. S obzirom na epidemiološke mjere i upute, dodjela je održana uz strogo pridržavanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite