Održan svečani prijem uspješnih svetonedeljskih rukometašica!

Danas je održan svečani prijem povodom dodjele Javnih priznanja Ženskom rukometnom klubu „Sloga“. U Gradskoj vijećnici rukometašice je dočekao zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak te uručio priznanja i zahvalnice za postignut uspjeh.

Članice ženskog rukometnog kluba Sloga – Paula Barić, Karolina Ćurćić, Valentina Perić i Lucija Tesar, zajedno s trenericom Marijom Plazinom, izbornicom Ženske juniorske reprezentacije, predstavljale su Hrvatsku na YAC 17. Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje se prošle godine održalo u Varni, Bugarska. Zbog navedenog vrhunskog uspjeha, trenerici i članicama kluba uručena su Zahvalnice Grada Svete Nedelje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta.

Zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak od srca je čestitao članicama ŽRK Sloga na izvrsnom plasmanu. „U juniorskoj kategoriji ponosno ući u dres reprezentacije RH i zastupati istu na Europskom prvenstvu zaista je i više nego izvrstan rezultat. Drago mi je da se trud vas samih, ali i vaših trenerica, isplatio i da ste postigli ovakve izvrsne rezultate. Želim vam mnogo uspjeha u ostvarenju vaših sportskih snova i ciljeva, a mi ćemo vas ponosno podržavati i dalje“ istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

U ime nagrađenih zahvalila se predsjednica ŽRK Sloga Martina Jaklenec istaknuvši kako je izuzetno ponosna da su navedene članice igrajući u dresu reprezentacije ponosno predstavljale i Grad Svetu Nedelju.“Upravo zato htjela bih zahvaliti Gradu Svetoj Nedelji, gradonačelniku i zamjenicima na podršci tijekom svih godina djelovanja kluba“ istaknula je predsjednica kluba Jaklenec.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite