Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
98.301,55 HRK

Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Popratni dokumenti

Odluka-maske-13.-izmjena-RCZ.docx-1.pdf
Odluka o izmjeni Odluke o nužnoj epidemiološkoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maskiOdluka-maske-13.-izmjena-RCZ.docx-1.pdf (174.6 KB)
Odluka-okupljanja-7.-izmjena-RCZ-1.pdf
Odluka o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanjaOdluka-okupljanja-7.-izmjena-RCZ-1.pdf (352.2 KB)
Odluka-rad-trgovina-26.-izmjena-RCZ-1.pdf
Odluka o izmjeni odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrimaOdluka-rad-trgovina-26.-izmjena-RCZ-1.pdf (216 KB)
Odluka-javni-prijevoz-26.-izmjena-RCZ-a.docx-1.pdf
Odluka o izmjeni odluke o načinu organizacije javnog prijevoza putnika Odluka-javni-prijevoz-26.-izmjena-RCZ-a.docx-1.pdf (212.1 KB)
Odluka-testiranje-u-javnom-sektoru-stavljanje-izvan-snage-RCZ-1.pdf
Odluka o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere testiranja na virus SARS-CoV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostore javnopravnih tijelaOdluka-testiranje-u-javnom-sektoru-stavljanje-izvan-snage-RCZ-1.pdf (181.6 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite