Isplata prigodnih jednokratnih naknada ,,Uskrsnica” umirovljenicima i nezaposlenim osobama

Dana 11.03.2022. godine gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec donio je Odluku o isplati prigodnih jednokratnih naknada „Uskrsnica“ umirovljenicima i nezaposlenim osobama s područja grada Svete Nedelje, u iznosu od 250,00 kuna, prema sljedećim kriterijima:

 1. Prijavljeno prebivalište na području grada Svete Nedelje,
 2. Visina osnovne mirovine (bez dodataka) ne prelazi iznos od 2.801 kn,
 3. Nezaposlenost koja se dokazuje podnošenjem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (samo nezaposlene osobe koje neće biti na popisnoj listi dostavljenoj od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).

Isplata se obavlja u razdoblju od 30.03. do 13.04.2022. godine po naseljima u Društvenim domovima i zgradi Gradske uprave kako slijedi:

 1. naselje Bestovje, 30. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: DD Bestovje, Prudnjaki 2a, Bestovje
 2. naselje Brezje, 31. ožujka od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Franje Gredelja 4, Brezje
 3. naselje Jagnjić Dol-Mala Gorica-Srebrnjak, 01. travnja od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Augusta Šenoe 34, Mala Gorica
 4. naselja Kerestinec-Kalinovica-Žitarka, 04. travnja od 9,00 do 13,00 sati
  na adresi: Rimski trg 1, Kerestinec
 5. naselje Novaki, 05. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Novačka cesta 16, Novaki
 6. naselje Orešje, 06. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Trg lipa 30, Orešje
 7. naselje Rakitje, 07. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Rakitska cesta 4, Rakitje
 8. naselje Strmec, 08. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi: Vladimira Nazora 13, Strmec
 9. naselja Sveta Nedelja-Svetonedeljski Breg, 11. travnja od 9,00 do 13,00 sati,
  na adresi zgrade gradske uprave, Trg Ante Starčevića 5 (prizemlje).

Isplata će se obavljati uz predočenje osobne iskaznice, odreska mirovine za mjesec veljaču 2022. godine ili drugog odgovarajućeg dokumenta kojim se dokazuje visina osnovne mirovine za mjesec veljaču 2022. godine te temeljem Potvrde o nezaposlenosti od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje nezaposlenih osoba koje neće biti evidentirane na popisnoj listi dobivenoj od strane HZZ.

 

Grad Sveta Nedelja zatražio je popis nezaposlenih osoba od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalnog ureda Zagreb, te će se isplata nezaposlenim osobama obavljati temeljem navedenog popisa.

 

Ukoliko građani koji ostvaruju ovo pravo ne podignu „Uskrsnicu“ u svom naselju, slobodni su istu podići na bilo kojoj od drugih navedenih lokacija.

 

Molimo sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mjera i naputaka Nacionalnog stožera civilne zaštite i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

 • {{item.name}}

Veličina slova

 • Aa
Zatvorite