Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Svete Nedelje

Trenutno na području Svete Nedelje boravi 59 raseljenih osoba, od kojih se 45 nalazi u organiziranom smještaju u Rakitju, dok se 14 osoba nalazi u privatnom smještaju. Pozivamo naše sugrađane koji su spremni pomoći raseljenim osobama s područja Ukrajine da nam se obrate e-mailom na adresu smjestaj@grad-svetanedelja.hr i rcz.zbrinjavanje@mup.hr, te da pri tome uzmu u obzir da objekti budu odmah useljivi na način da je osigurana infrastruktura. Vlada Republike Hrvatske refundirat će troškove smještaja i režija za raseljene osobe u privatnom smještaju.

S obzirom na upite sugrađana vezane uz prikupljanje pomoći za raseljene osobe Stožer CZ Grada Svete Nedelje obavještava da je za pristigle osobe zasada sve osigurano, te nema potrebe za dodatnim prikupljanjem pomoći. Sve organizirane akcije prikupljanja pomoći provodi GD Crvenog križa Samobor. Sve informacije za prikupljanje pomoći dostupne su https://www.crvenikrizsamobor.hr/ .

Također napominjemo kako se raseljene osobe moraju obavezno evidentirati, ne nužno odmah po dolasku, ali unutar 24 sata, u nadležnu Policijsku postaju Samobor te kod GD Crvenog križa Samobor.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite