Održan svečani prijem učiteljice Sandre Vuk – dobitnice nagrade Ponos Hrvatske!

Danas je s početkom u 10,00 sati održan svečani prijem povodom dodjele Javnog priznanja učiteljici Sandir Vuk, a u Gradskoj vijećnici dočekao ju je zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Sandri Vuk dodijeljena je Zahvalnica Grada Svete Nedelje za sveukupan rad i zasluge u promicanju obrazovanja na području Grada Svete Nedelje te novčana nagrada.

Sandra Vuk je učiteljica savjetnica u Osnovnoj školi Sveta Nedelja. Dugogodišnja je edukatorica u korištenju ICT tehnologije. Webučionica autorski je projekt Sandre Vuk stvoren u ljeto 2019. kao mjesto međusobne suradnje, edukacije i demonstracije prakse projektnih partnera i učenika. Osim rada u web učionici, Sandra Vuk pružala je tijekom nastave na daljinu brzu i učinkovitu potporu učiteljima koji su tražili pomoć. Od kolovoza 2019. do travnja 2021. na društvenim mrežama prisutno je oko 11.000 korisnika i pratitelja. Motivirala je i okupila kolege učitelje u stručnu zajednicu koja pruža potporu velikom broju učitelja u profesionalnome razvoju i potiče na cjeloživotno učenje mnogobrojne odgojno-obrazovne djelatnike koji svoje znanje svakog dana koriste i dijele na predavanjima, radionicama i stručnim skupovima. Stvorena je riznica različitih digitalnih sadržaja za različite dobne skupine i na različitim jezicima. Otvoreni obrazovni sadržaj koji je stvoren tutorstvom Sandre Vuk trenutačno sadrži 254 webinara o korištenju određenog alata, 100 digitalnih alata i sadržaja objavljenih u njima. Autorica je mnogih eTwinning projekata, te je dvostruka dobitnica nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja za najuspješnijega odgojno-obrazovnog radnika, za školsku godinu 2018./19. i 2019./2020. Ove godine Sandra Vuk dobitnica je nagrade Ponos Hrvatske za 2021. godinu, te nagrade Ivan Filipović koju dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak od srca je čestitao svetonedeljskoj učiteljici Sandri Vuk na postignućima. „Izuzetno mi je drago vidjeti ovakav uspjeh naših učitelja. Osvojiti nagradu Ponos Hrvatske, kao i nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja samo su dokaz koliko je rada i truda uloženo tijekom svih ovih godina. Mišljenja sam da svi možemo biti izuzetno ponosni na učiteljicu Sandru Vuk koja nesebično ulaže u odgoj i obrazovanje naše djece. Od srca vam čestitam na Vašim uspjesima i ponosan sam što svo stečeno znače primjenjujete i prenosite mlađim naraštajima i kolegama u pravo u Svetoj Nedelj“ istaknuo je zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak.

Učiteljica Sandra Vuk zahvalila se na prijemu i dodijeljenim priznanjima te istaknula kako će i dalje nastaviti s predanim radom kako u svojoj zajednici tako i na višim razinama. Zamjeniku gradonačelnika uručila je knjigu koja je skup radova, a izradili su ju učenici prvog razreda osnovne škole te je navedena knjiga ujedno i donacija budućoj gradskoj knjižnici u Svetoj Nedelji.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite