Akcija čišćenja šuma i javnih površina na području grada Svete Nedelje

Grad Sveta Nedelja i komunalno poduzeće Svenkom pridružili su se Večernjakovoj akciji čišćenja pod nazivom „Rezolucija Zemlja“. Čišćenje se odvijalo na području šume Starča u Maloj Gorici, a u koordinaciji komunalnog poduzeća Svenkom.
 
U zajedničkoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada sudjelovali su izviđači iz Izviđačkog odreda Okić, Lovačko društvo ”Šljuka” iz Svetog Martina pod Okićem i drugi volonteri, a prikupljeno je oko 20,5 tona raznog otpada iz kućanstava, uglavnom plastične, staklene ambalaže, dijelova namještaja, auto dijelova te građevinskog otpada. Uz pomoć strojeva uklonjen je sav građevinski otpad. 
 
Akcija čišćenja održala se uz nadzor i vodstvo stručnog osoblja za gospodarenje otpadom. Akciji čišćenja prisustvovali su gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak.
 
Uz navedenu akciju, održano je još nekoliko akcija čišćenja, pa je tako u proteklo vrijeme očišćeno i jezero Orešje, dio ispod Krapinskog mosta. Sudjelovala je Lovačka udruga ”Jastreb”, a prikupljeno je oko 2 tona otpada.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite