Proslava Dana grada Svete Nedelje  10. – 12. lipnja 2022.

PETAK, 10. lipnja 2022.

U petak, 10. lipnja 2022. od 13 sati na Trgu Ante Starčevića  održat će se smotra povijesnih postrojbi Hrvatske vojske i svečano polaganje vijenaca kod Spomen obilježja hrvatskim braniteljima.

U večernjim satima na Trgu Ante Starčevića od 18.00 sati očekuje vas glazbeno zagrijavanje DJ DUIX-a, a od 20.30 po prvi puta u Svetoj Nedelji očekuje vas spektakularan koncertni nastup popularne SEVERINE!

Ulaz slobodan!

 

SUBOTA, 11. lipnja 2022.

U subotu, 11. lipnja 2022. od 14 sati ne propustite tradicionalnu Svetonedeljsku roštiljadu na jezeru Kipišće uz odličan roštilj, druženje i bogat zabavni program! Uz veselo druženje i natjecateljski duh brojnih ekipa i mahera roštilja, očekuje vas zabavni show voditelja Mariija Petrekovića, a u ocjenjivačkoj komisiji za najbolji roštilj pridružit će nam se i poznati masterchef Melkior Bašić.
Najmlađe posjetitelje očekuje bogat dječji animacijski program,  a u glazbenom dijelu programa zabavljat će nas ShowBand HAVANA. Za sve posjetitelje osigurana besplatna degustacija ćevapčića.

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite