PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA POVODOM DANA GRADA SVETE NEDELJE

Dana 10. lipnja započinje manifestacija „Dan grada Svete Nedelje 2022.” i traje sve do 12. lipnja 2022. godine. U tome smislu odvijat će se privremena regulacija prometa na području grada Svete Nedelje, naselja Sveta Nedelja i Strmec, odnosno biti će na snazi zatvaranje prometa kako slijedi:

Dana 10. lipnja 2022. godine za sav promet se zatvara parkiralište ispred zgrade Gradske uprave, Trg Ante Starčevića (parkirališni prostor od raskrižja M. Stilinovića do raskrižja s prilazom na parkirališni prostor u Ulici A.G.Matoša)

Dana 10. lipnja 2022. godine u vremenu od 17,00 do 24,00 sata za sav promet se zatvara dio Ulice M. Stilinovića (od raskrižja s Ulicom V. Nazora do raskrižja s Svetonedeljskom ulicom)

Dana 10. lipnja 2022. godine u vremenu od 20,00 sati do 12.lipnja 2022. godine  u 07,00 zatvara se dio Ulice Kipišće u naselju Strmec (od raskrižja s Ulicom kralja Tomislava do raskrižja s Odvojkom Zagorske i Zagorske).

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite