Obavijest o dodjeli kompostera

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Zahtjevi za dodjelu kompostera koji su pristigli u mjesecu lipnju su u obradi, no ljubazno molimo za strpljenje. Kontaktirat ćemo potpisnike navedenih zahtjeva nakon što zaprimimo isporuku kompostera. Isti se dijele prema redoslijedu zaprimanja zahtjeva.

Grad Sveta Nedelja nastavlja i ove godine sa projektom dodjele besplatnih kompostera za kompostiranje biorazgradivog otpada (komposter). U komposteru možete iz biljnih otpadaka od pripreme hrane i otpada sa svoje okućnice proizvoditi kvalitetan humus za upotrebu u vlastitom vrtu.
Da bi ostvarili pravo na besplatan komposter potrebno je: imati prebivalište u Gradu Sveta Nedelja, posjedovati okućnicu sa zelenom površinom, imati podmirene obveze prema Gradu Sveta Nedelja i koncesionaru za odvoz otpada, obveznik ste komunalne naknade i naknade za uređenje voda, komposter koristiti na adresi gdje je preuzet u razdoblju od 5 godina, provoditi kompostiranje otpada sa okućnice i iz kuhinje prema uputama koje ćete dobiti uz komposter, što isključuje dosadašnji način postupanja sa biootpadom i odlaganje u posude za komunalni otpad, komposter osigurati od krađe na način da ga postave na neizloženo mjesto, pristati na povremenu kontrolu načina korištenja i održavanja kompostera.

Komposter možete dobiti na korištenje, ako dostavite popunjen Prijavni obrazac za dodjelu besplatnog kompostera (na dnu ovog letka) na jedan od sljedećih načina:

1. osobno na urudžbeni Grada Sveta Nedelja (ponedjeljak 9:00 – 17:30, utorak-četvrtak 7:30-15:30, petak 7:30-14:00):
2. e-mailom: ured@grad-svetanedelja.hr

Nakon zaprimanja zahtjeva, a prema redoslijedu zaprimanja, obavijestiti ćemo Vas o načinu preuzimanja kompostera gdje će te potpisati zapisnik o preuzimanju kompostera sa uputama za kompostiranje.

Obrazac možete preuzeti klikom na poveznicu https://grad-svetanedelja.hr/ustroj-grada/dokumenti/obrasci-i-zahtjevi-za-gradane/?obrazac=1444 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite