Svečani prijem najuspješnijih svetonedeljskih učenika

Danas je održan svečani prijem najuspješnijih učenika OŠ Vladimir Deščak i OŠ Sveta Nedelja i njihovih mentora. U Gradskoj vijećnici učenike i njihove mentore dočekao je i primio zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Dodijeljena su im priznanja i zahvalnice za uspjeh postignut na državnim natjecanjima u školskoj godini 2021./2022.

Priznanja za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2021/2022. dodjeljena su učenicima Osnovne škole Sveta Nedelja, članovima Školskog sportskog društva Žabac Sveta Nedelja za osvojeno 1. mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici za osnovne škole 2022. godine, koje se održalo 14. svibnja 2022. Učenici su: Leon Bašić, Jan Galic, Ante Bošnjak, Ivan Čakanić, Matej Horvat, Matija Kovačević, Tin Meštrović, Vilim Pogledić, Dorijan Puhalo i Viktor Trdak. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je Domagoju Francetiću, profesoru u Osnovnoj školi Sveta Nedelja i mentoru Školskog sportskog društva Žabac Sveta Nedelja za osvojeno 1. mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske u atletici.

Priznanje za izvanredan uspjeh u školskoj godini 2021./2022. dodijeljeno je Marku Markoljeviću, učeniku 7.a razreda Osnovne škole Vladimir Deščak, za osvojeno 1. mjesto na Državnom natjecanju iz biologije, održanom od 2. do 5. svibnja 2022. Zahvalnica Grada Svete Nedelje dodijeljena je i  Gordani Kalanj Kraljević, profesorici u Osnovnoj školi Vladimir Deščak i mentorici Marka Markoljevića.  Uz javna priznanja, učenicima i mentorima uručene su i novčane nagrade.

Zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak od srca je čestitao svima na izvrsnim rezultatima. „Drago mi je da i ove školske godine imamo učenike koji su postigli zavidne uspjehe na državnoj razini natjecanja. To je zaista veliko postignuće! Ponosan sam na vaše rezultate, a priznanje i naknada je samo potvrda da pratimo vaš rad. I u budućim razdobljima biti ćemo vam potpora i podrška kako bi nastavili s ovakvim rezultatima!“ istaknuo je  zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak. Uz čestitku nagrađenim učenicima, pohvalio je i roditelje, mentore, profesore i trenere koji su doprinijeli njihovom uspjehu.

Prijemu je nazočilo i  ravnatelj OŠ Sveta Nedelja Zvonimir Markić koji je tom prigodom još jednom istaknuo koliko je ponosan na učenike te im zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu s obzirom da veći dio učenika OŠ Sveta Nedelja kreće u srednju školu ove jeseni.

 

Galerija slika

Prikažite cijelu galeriju
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite