Obavijest koncesionara za odvoz otpada Mull-Transa d.o.o.

Poštovani korisnici javne usluge Grada Sveta Nedelja,

obavještavamo Vas kako je prilikom izrade računa za javnu uslugu sakupljanja miješanog komunalnog otpada za lipanj 2022. godine došlo do sistemske pogreške u generiranju poziva na broj te iz tog razloga prema istima nije moguće izvršiti uplatu.

Radi lakšeg rješenja nastale situacije molimo korisnike javne usluge da uplatu izvršite na način da u POZIV NA BROJ stave u model HR:00 te da upišu samo PRVI DIO POSTOJEĆEG POZIVA NA BROJ koji je naveden na uplatnici do crtice.

Također Vas obavještavamo kako je uplatu po zaprimljenoj uplatnici moguće izvršiti u Poštanskom uredu Grada Sveta Nedelja, gdje će službenice poštanskog ureda izaći u susret korisnicima te izvršiti proknjiženje poziva na broj i ispravak modela plaćanja umjesto korisnika.

Molimo da uvažite našu ispriku zbog nastale situacije.

MULL-TRANS d.o.o.

Popratni dokumenti

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite