Dodjela Javnog priznanja Lari Marušić

Zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje Gabriel Deak danas je primio učenicu Laru Marušić, koja je došla u pratnji svoje mentorice Tine Klak, kako bi joj dodijelio Javno priznanje Grada Svete Nedelje.

Lara je to Priznanje zavrijedila zbog brojnih izvanrednih uspjeha, među kojima su prva nagrada na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus u Križevcima, zlatna medalja na 9. međunarodnom Koroškom klavirskom natjecanju, prva nagrada na istom natjecanju kao članici klavirskog dua Jelić Barbara & Marušić Lara, druga nagrada na 57. Hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, te druga nagrada na Concorso Musica Insieme u Musile di Piave, kao članici klavirskog dua.

Današnji prijem je održan radi osvojene druge nagrade na International Music Competition Paris, u kategoriji D, koji je održan 20. srpnja ove godine u Parizu.

Uz priznanje Grada za izvanredan uspjeh u glazbi, i kao zahvalu što na divan način predstavlja svoj grad, zamjenik gradonačelnika će Lari dodijeliti dodijeliti i novčanu nagradu.

„Sretan sam što u našem gradu imamo tako mlade i talentirane glazbenike. Na nama je da ih pratimo i podupiremo, a i dalje ćemo se truditi da kroz razvoj infrastrukture našim mladima omogućimo što bolji sustav obrazovanja, sporta, kulture i znanosti“, poručio je zamjenik Deak mladoj glazbenici.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite