Održan sastanak s autobusnim prijevoznicima

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec održao je sastanak s predstavnicima autobusnih prijevoznika Samoborček EU GRUPA i Autoturist Samobor d.o.o. vezano uz razdvajanje tvrtka i raspodjelu linija.

Prijevoznici su razdvojili tvrtke i definirali linije koje voze, odnosno od 1. kolovoza autobusni prijevoznik Samoborček prometuje na linijama 155 Samobor – Sveta Nedelja – Ljubljanica, 155 Samobor – Sveta Nedelja – Zagreb (Autobusni kolodvor) te druge linije.

Autobusni prijevoznik Autoturist prometovat će na linijama prema Črnomercu: 151 Samobor – Sveta Nedelja – Črnomerec, 156 Samobor – Strmec – Črnomerec i 160 Mala Gorica – Kerestinec – Ljubljanica te druge linije. Prijevoznici tvrde da će ovime usluga biti kvalitetnija i bolja.

Sukladno navedenom, svaki prijevoznik vršit će prijevoz do određene lokacije u gradu Zagrebu, a svaki autobusni prijevoznik prodaje zasebno svoje karte.

Grad Sveta Nedelja i dalje će subvencionirati prijevoz učenika, studenata i osoba s invaliditetom te su u pripremi novi Ugovori i Aneksi u vezi navedenog. Također, razgovaralo se i o mogućnosti ustupanja prostora na području Svete Nedelje za kupovinu mjesečnih markica, a kako sugrađani ne bi trebali odlaziti u grad Samobor po iste.

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite