Obavijest – izvor ”Žabica” u Rakitju

Temeljem programa javno zdravstvenih mjera zaštite zdravlja ljudi od štetnih čimbenika okoliša u Zagrebačkoj županiji, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvršio je  analizu vode na parametre skupine A prema važećem Pravilniku na izvorištima i javnim bunarima.

Izvor ”Žabica” prema ispitanim parametrima, uzorak vode zbog mikrobiološkog onečišćenja NIJE SUKLADAN zahtjevima članka 5. Zakona o vodi za ljudsku potrošnju (NN 56/2013, 64/2015, 104/2017, 115/2018, 16/2020) i priloga I Pravilnika o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe (NN 125/2017, 39/2020).

NAPOMENA:
Korištenje takve vode za piće, pripremu jela te za osobnu higijenu predstavlja rizik za ljudsko zdravlje. Ukoliko se ipak koristi, preporuka je prije upotrebe prokuhati vodu u trajanju od najmanje 3 minute i čuvati je do upotrebe na hladnome, u čistim i dezinficiranim posudama.

Sve ispitivane lokacije su obilježili i prikazali na karti koristeći uslugu „Google Maps“, crvenom bojom su prikazani nesukladni uzorci a zelenom bojom sukladni uzorci, te je pod opisom uzorka i kratko pojašnjenje za građanstvo.

Poveznica na kartu:        IZVORI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE – Google moje karte

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite