Obavijest o subvencioniranju prijevoza učenicima i studentima s područja grada Svete Nedelje

Gradonačelnik Dario Zurovec, 18.08.2022. godine donio je Odluku o subvencioniranju prijevoza učenika svih razreda srednjih škola i redovnih studenta koji imaju prebivalište na području grada Svete Nedelje u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja.

SAMOBORČEK/AUTOTURIST:
Obavještavaju se učenici i studenti s prebivalištem na području grada Svete Nedelje da za ostvarivanje prava na sufinanciranje javnog prijevoza Samoborček (linije 153,155,260,261,264) i Autoturist (linije 151,156,162,162,160,159) nije potrebna ovjera Grada Svete Nedelje. Sva prava na sufinanciranje javnog prijevoza za Samoborček ostvaruju se direktno u poslovnicama istih. Iznos subvencije osnovne učeničke mjesečne pokazne karte je 25% cijene, a preostalih 75% iznosa do pune cijene laća korisnik usluge.
Iznos subvencije za redovne studente s područja grada Svete Nedelje je 75% cijene mjesečne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami.
Subvencionirani mjesečni pokaz za Samoborček učenici i studenti obvezuju se kupiti do 15. u tekućem mjesecu za tekući mjesec.

ZET, HŽ:
Iznos učeničke subvencije je 50% cijene mjesečne karte, a preostalih 50% iznosa plaćati će učenici sami. Za učenike koji koriste subvenciju Vlade RH od 75%, Grad Sveta Nedelja sufinancirati će preostalih 25% cijene mjesečne karte.
Iznos studentske subvencije je 75% cijene mjesečne karte. Preostalih 25% iznosa plaćati će studenti sami.
Učenici i redovni studenti koji studiraju izvan područja grada Zagreba i Zagrebačke županije obvezni su od Grada Svete Nedelje ishoditi posebnu Potvrdu o subvenciji prijevoza.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju. Potvrde se izdaju od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 14,00 sati. Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

1. UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole, ispunjen ZET-ov obrazac
2. STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada, ispunjen ZET-ov obrazac

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj: 01/3335-425.

 

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite