Zajedno za Petrinju, Sisak i Glinu! Grad Sveta Nedelja provodi akciju prikupljanja sredstava za potpunu obnovu obiteljske kuće iz područja pogođenog potresom! Saznaj više!
Trenutno prikupljeno:
98.301,55 HRK

SUFINANCIRANJE VEĆ NABAVLJENIH UDŽBENIKA ZA UČENIKE

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje donio je odluku o refundaciji cijene nabave udžbenika za svetonedeljske srednjoškolce koji polaze srednju školu u Samoboru (i škole u drugim gradovima pod istim uvjetima kao za srednjoškolce koji pohađaju školu Samoboru) u iznosu od 1.000,00 kuna, a isplate će se vršiti u svim poslovnicama Fine od 01.10.2022. godine. Roditelji će sredstva moći podići uz predočenje svoje osobne iskaznice i rodnog lista djeteta za koje se podižu sredstva. Točne informacije o postupku podizanja sredstava biti će objavljene na službenim stranicama Grada Svete Nedelje nakon potpisa Ugovora s Finom.

Podsjećamo, Grad Sveta Nedelja financira i nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava za sve naše osnovne škole. Odluka se odnosi na nabavu radnih bilježnica, zbirka zadataka, radnih materijala za izvođenje vježbi i praktičnog rada iz tehničke kulture, likovne mape i dr., a za navedeno osigurana su sredstva u visini od gotovo milijun kuna.

Uz udžbenike i dodatne nastavne materijale Grad Sveta Nedelja srednjoškolcima i studentima s područja grada subvencionira mjesečne pokazne karte u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja. Iznos subvencije za autobusni prijevoz Samoborček/Autoturist za srednjoškolce iznosi 25 % mjesečne pokazne karte (preostali iznos sufinancira Vlada RH), a za studente 75%. ZET i HŽ sufinancira se za srednjoškolce u visini od 25-50% iznosa (ovisno o subvenciji Vlade RH), a studentima u visini od 75% mjesečne pokazne karte.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju. Potvrde se izdaju od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 14,00 sati. Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

1.UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole, ispunjen ZET-ov obrazac
2.STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada, ispunjen ZET-ov obrazac

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite