SUFINANCIRANJE VEĆ NABAVLJENIH UDŽBENIKA ZA UČENIKE

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje donio je odluku o refundaciji cijene nabave udžbenika za svetonedeljske srednjoškolce koji polaze srednju školu u Samoboru (i škole u drugim gradovima pod istim uvjetima kao za srednjoškolce koji pohađaju školu Samoboru: Zaprešić i Zabok) u iznosu od 1.000,00 kuna, a isplate se vrše u svim poslovnicama Fine od 01.10.2022. godine. Roditelji sredstva mogu podići uz predočenje svoje osobne iskaznice i rodnog lista djeteta za koje se podižu sredstva.

Na blagajni Gradske uprave (Trg A. Starčevića 5, Sveta Nedelja, I. kat) od 10.10. 2022. godine vršit će se isplate za učenike koji pohađaju školu u Pregradi. Roditelji sredstva mogu podići uz predočenje svoje osobne iskaznice i rodnog lista djeteta za koje se podižu sredstva.

 

Podsjećamo, Grad Sveta Nedelja financira i nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava za sve naše osnovne škole. Odluka se odnosi na nabavu radnih bilježnica, zbirka zadataka, radnih materijala za izvođenje vježbi i praktičnog rada iz tehničke kulture, likovne mape i dr., a za navedeno osigurana su sredstva u visini od gotovo milijun kuna.

Uz udžbenike i dodatne nastavne materijale Grad Sveta Nedelja srednjoškolcima i studentima s područja grada subvencionira mjesečne pokazne karte u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja. Iznos subvencije za autobusni prijevoz Samoborček/Autoturist za srednjoškolce iznosi 25 % mjesečne pokazne karte (preostali iznos sufinancira Vlada RH), a za studente 75%. ZET i HŽ sufinancira se za srednjoškolce u visini od 25-50% iznosa (ovisno o subvenciji Vlade RH), a studentima u visini od 75% mjesečne pokazne karte.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju. Potvrde se izdaju od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 14,00 sati. Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

1.UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole, ispunjen ZET-ov obrazac
2.STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada, ispunjen ZET-ov obrazac

 

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite