Proglašena prirodna nepogoda suša na području Svete Nedelje – započele prijave šteta registriranih poljoprivrednika!

Župan Zagrebačke županije proglasio je prirodnu nepogodu – sušu za područje grada Svete Nedelje, kao i za druge općine i gradove kojima je nanijeta velika šteta u poljoprivredi u razdoblju od svibanja do kolovoza 2022. godine.

Molimo sve registrirane poljoprivrednike i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da prijave štetu putem obrasca PN (Prijava štete od prirodne nepogode – suše) koji je objavljen na službenoj web stranici Grada Svete Nedelje: https://grad-svetanedelja.hr/ustroj-grada/dokumenti/obrasci-i-zahtjevi-za-gradane/.

 Obrazac možete preuzeti i osobno u tiskanom obliku na porti zgrade Gradske uprave na Trgu Ante Starčevića 5, 10 431 Sveta Nedelja.

 Rok za prijavu štete  je 07.09.2022. godine.

Obrascu obavezno priložiti:

-OIB

-Kontakt broj

-katastarsku česticu

-površinu (iz posjedovno lista)

-za dugogodišnje nasade vinograda i voćnjaka (drugog)-broj čokota, broj stabala i vrstu

-za vrt i oranice (površina i vrsta usjeva)

 

Popunjeni obrazac možete dostaviti osobno u zgradu Gradske uprave na urudžbeni zapisnik (soba br. 09, I. kat)  ili poslati na email adresu: urudzbeni@grad-svetanedelja.hr.

 

Definicija iz Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda (NN 16/2019):

Poljoprivrednik je fizička ili pravna osoba ili skupina fizičkih i pravnih osoba koja obavlja poljoprivrednu djelatnost, a obuhvaća sljedeće organizacijske oblike:

– obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo

– samoopskrbno poljoprivredno gospodarstvo

– obrt registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti-trgovačko društvo ili zadrugu registriranu za obavljanje poljoprivredne djelatnosti

– te druga pravna osoba.

 

Popratni dokumenti

Odluka-o-proglasenju-nepogode-suse.pdf
Odluka o proglašenju prirodne nepogode sušeOdluka-o-proglasenju-nepogode-suse.pdf (213.4 KB)
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite