Obavijest o subvencioniranju prijevoza učenika i studenata na liniji 511

Obavještavaju se učenici s područja grada Svete Nedelje koji koriste liniju prijevoznika Samoborček EU GRUPA d.o.o. Javne usluge 511 Samobor – Jagnjić Dol – Rakov Potok da je ista  od 1.10.2022. godine subvencionirana u iznosu od 100% cijene mjesečne prijevozne karte sukladno važećem cjeniku. Navedena subvencija vrijedi i za studente.

S obzirom da je 511 linija Javne usluge, na njoj je već umanjen iznos od 75% stvarne cijene karte, a preostali iznos od 25% koji bi učenici plaćali sami, bez refundacije, od 1.10.2022. godine plaća Grad Sveta Nedelja te će time i za korisnike linije 511 osnovni prijevoz biti u potpunosti subvencioniran kao i za učenike koji koriste druge linije.

Trošak izrade nove iskaznice, trošak je samog korisnika usluge prijevoza, odnosno srednjoškolca ili studenta na kojega iskaznica glasi.

 Učenici srednjih škola koji obavljaju praktičnu nastavu izvan mjesta školovanja, imaju pravo preuzeti subvencioniranu mjesečnu markicu i u mjesecu srpnju odnosno kolovozu, ovisno o obavljanju praktične nastave i to uz prilaganje odgovarajućeg dokaza o istome.

 

Podsjećamo, svim srednjoškolcima i studentima s područja grada subvencioniraju se mjesečne pokazne karte u autobusnom, tramvajskom i željezničkom prijevozu na relaciji mjesto prebivališta – mjesto školovanja/studiranja. Iznos subvencije za autobusni prijevoz Samoborček/Autoturist za srednjoškolce iznosi 25 % mjesečne pokazne karte, jer preostali iznos sufinancira Vlada RH, a za studente 75%. ZET i HŽ sufinancira se za srednjoškolce u visini od 25-50% iznosa (ovisno o subvenciji Vlade RH), a studentima u visini od 75% mjesečne pokazne karte.

Za ostvarivanje prava na subvenciju javnog prijevoza ZET i HŽ potrebno je doći u Grad Svetu Nedelju, Trg Ante Starčevića 5, porta/prizemlje, po Potvrdu za subvenciju. Potvrde se izdaju od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 14,00 sati. Da bi navedena Potvrda bila izdana potrebno je donijeti odnosno priložiti sljedeću dokumentaciju:

1.UČENICI – potvrdu o redovnom pohađanju škole koju izdaje tajništvo škole, ispunjen ZET-ov obrazac
2.STUDENTI – potvrdu o redovnom studiranju koju izdaje studentska referada, ispunjen ZET-ov obrazac

Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite