Biciklijada ,,Biciklom do zdravlja 2022.”

U subotu, 1. listopada 2022. s početkom u 10:00 sati kreće rekreativna biciklijada Biciklom do zdravlja.
Biciklijadu organizira Udruga “Biciklom do zdravlja“u suradnji s Gradom Sveta Nedelja. Osnovni cilj projekta je turistička promocija grada Zagreba i grada Svete Nedelje kroz obogaćivanje turističke ponude u vidu biciklijade koja promovira cikloturizam i zdravi način življenja.
Biciklijada kreće s parka Bundek Savskim nasipom sve do Podsusedskog mosta te se nastavlja Samoborskom cestom do jezera Kipišće gdje je i cilj biciklijade. Cijelim putem vozit će se u pratnji vodiča, a prilikom dolaska na Samoborsku cestu pa do cilja na jezeru Kipišće će imati pratnju policije kako bi se osigurala maksimalna sigurnost svih sudionika.
Online prijave se mogu izvršiti unaprijed na http://www.ubz.hr ili na dan manifestacije od 8:00 sati u parku Bundek. Kotizacija se ne naplaćuje. Početak biciklijade predviđen je u 10:00 sati, a vozit će se jednom zajedničkom rutom dužine 20 km. Cilj biciklijade je u Svetoj Nedelji gdje se održava prigodni program s početkom u 12:00 sati, a uključuje:
1. Edukativni dio programa – uključuje edukativna predavanja (zdravstvena komponenta) partnera udruge Biciklom do zdravlja;
2. Promotivni (turistički) dio programa – uključuje prostor u kojem će biti omogućeno prezentiranje turističkih proizvoda srodnih biciklijadi (primjerice utrke, treking, rafting te ostali adrenalinski sportovi), promocija lokalnih OPG-ova te njihova turistička ponuda;
3. Zabavni dio programa – uključuje glazbeni program te raznu ponudu jela i pića.
Važno je napomenuti da sudionici voze na vlastitu odgovornost te je obavezno nošenje propisane zaštitne opreme i poštivanje svih prometnih pravila. Sve informacije o navedenim događajima potražite na http://www.ubz.hr i na facebook profilu udruge Biciklom do zdravlja.
Navigacija
Pretraga
Prilagođeni mod
Na vrh
Postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
Napredne postavke kolačića Web stranice grada Sveta Nedelja koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, te kako bi mogli obavještavati korisnike o aktivnostima grada Sveta Nedelja i povezane službe grada Sveta Nedelja kroz ciljano oglašavanje.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama grada Sveta Nedelja (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za izgradnju aninomiziranih retargeting lista u oglašivačkim platformama sustava Facebook i Google AdWords u svrhu kvalitetnijeg informiranja stanovništva o događanjima na području grada. Grada Sveta Nedelja ne dijeli svoje liste s trećim osobama, izuzev službi unutar grada Svete Nedelje (npr. Turistička zajednica).
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama grada Sveta Nedelja

Pomoć s osobama s invaliditetom

Paleta boja

  • {{item.name}}

Veličina slova

  • Aa
Zatvorite